Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Φαβορί η Πορτογαλία

Φαβορί η Πορτογαλία

Ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πρεμιέρα στο 6ο γκρουπ.

Ομιλος – «φωτιά», με τις Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία! Οι Ιβηρες παραμένουν Πρωταθλητές Ευρώπης για μία πενταετία. Αντιμετωπίζουν την Ουγγαρία, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουν ρόλο «κομπάρσου» στον όμιλο, καθώς η διαφορά δυναμικότητας με τα άλλα τρία «μεγαθήρια» είναι εμφανής. Ποντάρουμε στο «2» με το Over 1,5 για την ομάδα του Σάντος. 

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία στο Μόναχο. Οι δύο ομάδες «ξεχειλίζουν» από ποιότητα στην επίθεση και το Over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο συνοδεύεται από οριακά αποδεκτή απόδοση.

Τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο της β’ προκριματικής φάσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου στη ζώνη της Ασίας. Η Κίνα υποδέχεται την πρωτοπόρο Συρία, η οποία έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του γκρουπ, με 7 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να περάσουν ως μία από τις καλύτερες δεύτερες. Ακολουθούμε έδρα και κίνητρο. 

Τέλος, στη Χιλή, θα ποντάρουμε στα «2-3 γκολ» στην αναμέτρηση της Παλεστίνο με την Αουνταξ Ιταλιάνο. Το συγκεκριμένο σύνολο τερμάτων εμφανίζουν συχνά και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

110 19.00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2 & OV 1,5 1,75

612 19.30 ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤ. 2-3 G 1,88

618 21.00 ΚΙΝΑ – ΣΥΡΙΑ 1 1,75

111 22.00 ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ OVER 0,5 ΗΜ. 1,50

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.