Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο > Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Εσίτι

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Εσίτι

Η Γκιόζτεπε δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις για την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι, με αποτέλεσμα ο Νιγηριανός μέσος να παίρνει το δρόμο της επιστροφής στην Τούμπα.

Ο Άντερσον Εσίτι μπορεί να άφησε θετικές εντυπώσεις στο διάστημα της εξάμηνης παρουσίας του στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκιόζτεπε, ωστόσο παρά την επιθυμία της τουρκικής ομάδας να τον αποκτήσει, ο Νιγηριανός χαφ φαίνεται πως θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως «αποχώρηση του Εσίτι είναι δεδομένη» κάτι που υποχρεώνει την Γκιόζτεπε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της ενόψει της νέας χρονιάς. Η τουρκική ομάδα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τα δικαιώματα του 27χρονου μέσου, όμως δεν είναι σε θέση «να καλύψει τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ».

Το τι θα συμβεί με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το σενάριο να επιστρέψει η Γκιόζτεπε με νέα βελτιωμένη οικονομική πρόταση συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, όπως και το ενδεχόμενο παραμονής του Εσίτι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά, καθώς δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.