Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Ανοίγει» το σκορ στο Ολλανδία – Αυστρία

«Ανοίγει» το σκορ στο Ολλανδία – Αυστρία

Με τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ασχοληθούμε σχεδόν αποκλειστικά και στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, καθώς είναι με διαφορά η διοργάνωση που ξεχωρίζει σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ολλανδία και Αυστρία ξεκίνησαν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στον 5ο όμιλο. Οι «οράνιε» επικράτησαν έστω και δύσκολα της Ουκρανίας με 3-2, ενώ οι Αυστριακοί ξεπέρασαν το εμπόδιο των Σκοπίων με σκορ 3-1. Οι δύο ομάδες παίζουν «ανοιχτά» και περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και θέαμα. 

Στον ίδιο όμιλο, η Ουκρανία παίζει με τα Σκόπια, στο ουδέτερο Βουκουρέστι. Οι δύο ομάδες παίζουν τα «ρέστα» τους για να μείνουν ζωντανές στη «μάχη» της πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Ολλανδία και Αυστρία, αντίστοιχα. Γκολ εκατέρωθεν. 

Στον 2ο όμιλο, η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο στην Κοπεγχάγη. Οι Σκανδιναβοί καλούνται να ξεπεράσουν το «σοκ» από την ήττα στην πρεμιέρα από τη Φινλανδία, που «σημαδεύτηκε» από το περιστατικό με τον Ερικσεν. Αντίθετα, το Βέλγιο νίκησε άνετα τη Ρωσία (3-0) και θέλει να κάνει το «δύο στα δύο», που θα «σφραγίσει» την παρουσία του στους «16» της διοργάνωσης. Ρίσκο στο «Χ ημίχρονο». 

Τέλος, εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει στην Α’ Βραζιλίας. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε αναμένεται ξεκούραστη, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Κουιάμπα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχει πετύχει ισάριθμες νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ (1-0, 2-0). «Τρία στα τρία» σημείωσε και η Φορταλέζα. Παίζουμε τον «άσο», με ενδεχόμενη κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΔΥΑΔΑ

117 22.00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ OVER 1,70

676 01.00 ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ 1 DNB 1,75

ΜΟΝΑ

115 16.00 ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ G/G 1,91

116 19.00 ΔΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ Χ ΗΜ. 1,97

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.