Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Τρεις επιλογές στα τέρματα

Τρεις επιλογές στα τέρματα

Οι αγώνες για τους ομίλους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και του Κόπα Αμέρικα, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον 5ο όμιλο, η Σουηδία παίζει με τη Σλοβακία σε ουδέτερο έδαφος (Αγία Πετρούπολη, Ρωσία). Οι Σκανδιναβοί απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα από το φαβορί του γκρουπ, Ισπανία. Οι Σλοβάκοι επικράτησαν με 2-1 της Πολωνίας και απέκτησαν προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (περνούν και οι 4 καλύτεροι τρίτοι). Θεωρούμε πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και για αυτόν τον λόγο, ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». 

Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, θα στηρίξουμε την Ελσίνκι. Οι «πρωτευουσιάνοι» παραμένουν αήττητοι, με απολογισμό 7-1-0 σε 8 αγωνιστικές και βρίσκονται απολύτως δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας. Υποδέχονται την Ιλβες, που προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες. Συνδυάζουμε τον «1» και το Over. 

Στον 4ο όμιλο, η Κροατία αντιμετωπίζει την Τσεχία στην ουδέτερη Γλασκώβη της Σκωτίας. Η φιναλίστ του περασμένου Παγκόσμιου Κυπέλλου ηττήθηκε 1-0 από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου την 1η αγωνιστική, ενώ η Τσεχία με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σικ (σκόραρε δις), επιβλήθηκε με 2-0 της Σκωτίας εκτός έδρας. Δύσκολο παιχνίδι, αξίζει το ρίσκο στο Goal – Goal. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

118 16.00 ΣΟΥΗΔΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2-3 G 1,94

152 18.00 ΕΛΣΙΝΚΙ – ΙΛΒΕΣ 1 & OVER 2,02

119 19.00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ G/G 1,82

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.