Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Θέλει Πάου Λόπες και Ουμτιτί η Μαρσέιγ

Θέλει Πάου Λόπες και Ουμτιτί η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά να ενισχυθεί με δυνατές κινήσεις και στο πλαίσιο αυτό κινείται για την απόκτηση του Σαμουέλ Ουμτιτί από την Μπαρτσελόνα και του Πάου Λόπες από την Ρόμα.

Μετά τον Ζέρσον, η Μαρσέιγ ετοιμάζει άλλες δύο δυνατές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Η πρώτη αφορά αυτή του τερματοφύλακα με τον Χόρχε Σαμπάολι να έχει ζητήσει την απόκτηση του Πάου Λόπες από την Ρόμα με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του 26χρονου πορτιέρο με οψιόν αγοράς στα 15 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται το δρομολόγιο Ρώμη – Μασσαλία να κάνει και ο 23χρονος Τούρκος διεθνής Τσενγκίζ Ουντέρ ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και οι «τζιαλορόσι» τον έχουν προτείνει στην γαλλική ομάδα.

Τέλος, ο τεχνικός των Μαρσεγιέζων έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ με τον Σαμουέλ Ουμτιτί να είναι ο βασικός στόχος με τις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα να ανέρχονται στα 5 με 10 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο στόπερ ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Καταλανούς.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.