Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Σκανδιναβικά γκολ

Σκανδιναβικά γκολ

Περιορισμένες οι επιλογές μας στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Είμαστε «αναγκασμένοι» να ασχοληθούμε με τα σκανδιναβικά πρωταθλήμα, ελλείψει άλλων αγώνων.

Στη Φινλανδία, η Ιλβες υποδέχεται τη Χάκα. Η γηπεδούχος προέρχεται από 3 συνεχόμενα G/G, ενώ «μετρά» 6 σε σύνολο 10 αγωνιστικών. Η φιλοξενούμενη έχει φτάσει αισίως στα 5 διαδοχικά G/G, ενώ έχει συμπληρώσει 4 ματς χωρίς νίκη. Αρκετά πιθανό δείχνει το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στη Β’ Νορβηγίας, η Σταρτ φιλοξενεί την Χαμ Καμ. Η γηπεδούχος απογοητεύει. Εχει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει δεχθεί 12 γκολ στο ίδιο χρονικό διάστημα. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 9 αγωνιστικές (απολογισμός 6-2-1) και βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν βρίσκουμε τον λόγο που προσφέρεται σε απόδοση αουτσάιντερ, ποντάρουμε στο «Χ2» της διπλής ευκαιρίας. 

Στην ίδια κατηγορία, η Σάντνες αντιμετωπίζει την Ααλεσουντ. Η γηπεδούχος ψάχνει αντίδραση, μετά από 2 συνεχόμενες ήττες, χωρίς να σκοράρει. Εχει καταγράψει 6 «2-3 γκολ» σε 10 αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη είναι σε φόρμα. Προέρχεται από 3 σερί νίκες και κάνει όνειρα ανόδου. Θα ακολουθήσουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

555 18.30 ΙΛΒΕΣ – ΧΑΚΑ G/G 1,65

562 19.00 ΣΤΑΡΤ – ΧΑΜ ΚΑΜ Χ2 (Δ.Ε.) 1,50

ΜΟΝΟ

581 21.00 ΣΑΝΤΝΕΣ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ 2-3 G 1,92

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.