Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ρίβερ με σομπρέρο

Ρίβερ με σομπρέρο

Μόλις 26 είναι οι αγώνες που περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εχουμε κρατήσει τέσσερα ματς, εκ των οποίων τα 3 αποτελούν συνδυαστικές επιλογές. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Στο Λιγκ Καπ Σκωτίας, η Νταντί Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ελγκιν. Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η γηπεδούχος αγωνίζεται στην Πρέμιερ, η φιλοξενούμενη στη Β’ κατηγορία (4η τη τάξει διοργάνωση στην Σκωτία). Περιμένουμε «πάρτι» της Νταντί, οπότε ποντάρουμε στον «1», σε συνδυασμό με πολλά τέρματα στο παιχνίδι. 

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες, προκύπτει αργεντίνικος «εμφύλιος», ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Αρχεντίνος Τζούνιορς, σε πρώτο ματς για τη φάση των «16» του θεσμού. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ανώτεροι και θα τους εμπιστευτούμε, σε συνδυασμό με Over 1,5 στον αγώνα. 

Πρώτα ματς για τη φάση των «16» και στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Ιντεπετιέντε Ντελ Βάλε από τον Ισημερινό φιλοξενεί την Μπραγκαντίνο της Βραζιλίας. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους, οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη φετινή σεζόν, καθώς παραμένουν αήττητοι στο εγχώριο πρωτάθλημα (απολογισμός 6-5-0 σε 11 αγωνιστικές). Λογική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ». 

Τέλος, στο Γκολντ Καπ, το Μεξικό προβάλλει ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Οι «σομπρέρος» παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα στο Τριντιντάντ και Τομπάγκο, αν και είχαν 30 τελικές! Αντιμετωπίζουν την αδύναμη Γουατεμάλα και έχουν την ευκαιρία να «ξεσπάσουν». «Διπλό» από ημίχρονο και Over 2,5. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

563 21.45 ΝΤΑΝΤΙ Γ. – ΕΛΓΚΙΝ 1 & OVER 1,65

571 03.30 ΡΙΒΕΡ ΠΛ. – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. 1 & OVER 1,5 1,80

573 03.30 ΙΝΤΕΠ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 2-3 G 1,93

575 04.30 ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ – ΜΕΞΙΚΟ 2/2 & OVER 1,65

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.