Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Προτάσεις Σαββατοκύριακου

Προτάσεις Σαββατοκύριακου

Σε Α’ και Β’ Βραζιλίας θα ρίξουμε αποκλειστικά το «βάρος» μας στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στη Β’ κατηγορία, η Γκοϊάς υποδέχεται τη Λοντρίνα. Η γηπεδούχος προέρχεται από την πρώτη της εκτός έδρας νίκη επί της Μασέιο μεσοβδόμαδα. Βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ανόδου, ενώ εντός έδρας παρουσιάζεται πανίσχυρη, με απολογισμό 4-0-1 (η ήττα από την πρωτοπόρο Ναούτικο). Ντεφορμέ και απογοητευτική η Λοντρίνα, η οποία με 4 συνεχόμενες ήττες και μόλις 1 νίκη σε 11 αγωνιστικές, έπεσε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Παίζουμε τον «άσο». 

Στην ίδια λίγκα, η Πόντε Πρέτα παρουσιάζεται βελτιωμένη στο πρόσφατο χρονικό διάστημα. «Τρέχει» αήττητο σερί 6 αγωνιστικών, ενώ αμυντικά πλέον δεν δείχνει τα κενά των πρώτων αγώνων. Υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ρέμο, που δεν «λέει να σηκώσει κεφάλι» και έχει την ευκαιρία να πάρει «ανάσα» και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εδρα. 

Δύσκολο το παιχνίδι της Κρουζέιρο με την Αβάι. Η γηπεδούχος είναι αλλοπρόσαλλη, ενώ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over στην κατηγορία (7). Επίσης, αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες ενόψει του αποψινού αγώνα. Πιο «σφιχτή» ομάδα η φιλοξενούμενη, «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών. Ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». 

Στην Α’ Βραζιλίας, η Φλουμινένσε φιλοξενεί την Γκρέμιο. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς «τρέχει» αήττητο σερί 3 αγωνιστικών. Σε σύνολο 11 αγώνων, έχει υποστεί μόλις 2 ήττες (απολογισμός 4-5-2). Απογοητεύει η Γκρέμιο, που άλλαξε πρόσφατα προπονητή. Είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ «μετρά» 7 Under και N/G σε 8 παιχνίδια. Λογική επιλογή τα «2-3 γκολ». 

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στην Ιρλανδία, η Σλίγκο Ρόβερς προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και 7 «τρίποντα» στα 10 τελευταία, με αποτέλεσμα να ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Σάμροκ. Δοκιμάζεται στην έδρα της Γουότερφορντ, η οποία είναι προτελευταία, με μόλις 5 επιτυχίες σε σύνολο 20 αγωνιστικών. Παίζουμε το «διπλό». 

Στη Σουηδία, η ΑΪΚ υποδέχεται την Κάλμαρ. Η ομάδα της Στοκχόλμης έχει συμπληρώσει 4 διαδοχικά Over και 5 συνεχόμενα G/G. Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της, «μετρά» 6 G/G στα 7 τελευταία και 4 Over στα 6 πιο πρόσφατα ματς. Αναμέτρηση που προσφέρεται για τέρματα. 

Τέλος, στην Α’ Νορβηγίας, η Κρίστιανσουντ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας μέχρι τώρα. Βρίσκεται στην 4η θέση, έχοντας «μαζέψει» 20 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές. Φιλοξενεί τη Σάντεφιορντ, κόντρα στην οποία «μετρά» 8-4-1. Η φιλοξενούμενη «μετρά» 7 Over σε 10 ματς του φετινού πρωταθλήματος. Το Over «βγαίνει» και από την παράδοση. Over 3,5 και G/G έληξαν τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην συγκεκριμένη έδρα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΔΥΑΔΑ

784   22.00         ΓΚΟΪΑΣ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ 1       1,78

792   00.30         ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΡΕΜΟ      1       1,82

ΔΥΑΔΑ

786   22.30         ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΑΒΑΪ   2-3 G          1,94

808   03.00         ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ         2-3 G          1,96

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

839   18.00         ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ – ΣΛΙΓΚΟ        2       1,76

843   18.30         ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΚΑΛΜΑΡ    OVER        2,10

849   19.00         ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ     OVER        1,74

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.