Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Η δύναμη της έδρας για την Ιντερ Τούρκου

Η δύναμη της έδρας για την Ιντερ Τούρκου

Ελάχιστες επιλογές μας προσφέρει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εξέλιξη φυσιολογική, αν υπολογίσουμε τον «χαμό» που ακολουθεί τις επόμενες ημέρες με τα προκριματικά σε Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ.

Στη Φινλανδία, η Ιντερ Τούρκου υποδέχεται τη Χέλσινγκφορς. Εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η γηπεδούχος, δύσκολα πάντως θα συνεχίσει, καθώς ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας την περασμένη Πέμπτη από την Πούσκας Ακαντέμια στην Ουγγαρία. Εντός των συνόρων παρουσιάζεται πολύ δυνατή εντός έδρας, καθώς σε 6 αναμετρήσεις, «μετρά» 5 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Η φιλοξενούμενμη διανύει περίοδο έντονου ντεφορμαρίσματος, καθώς συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη και γκολ. Πάμε με την έδρα. 

Στη Λιθουανία, η Σουντούβα φιλοξενεί την Σπίρις Κάουνας. Η γηπεδούχος βρίσκεται μια «ανάσα» από την κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς λιγότερους έχει η φιλοξενούμενη! Η Σουντούβα προέρχεται από 5 διαδοχικά «2-3 γκολ», 2 συνεχόμενα «μετρά» η Σπίρις. Θα ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο σύνολο τερμάτων. 

Τέλος, στη Σουηδία, η Τζουγκάρντεν αντιμετωπίζει τη Σίριους. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών (2-3-0), βρίσκεται σταθερά στο «κόλπο» του τίτλου, ενώ εντός έδρας παραμένει αήττητη, με απολογισμό 4-1-0. Δύσκολα τα πράγματα για τη φιλοξενούμενη, που προέρχεται από τη «βαριά» ήττα από την πρωτοπόρο Μάλμε (4-0), ενώ εκτός έδρας παρουσιάζεται αδύναμη και με μόλις 1 νίκη σε 6 παιχνίδια (1-2-3). Συνδυάζουμε τον «άσο» και το Over. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

879 18.30 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ 1 1,62

880 19.00 ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ – ΣΠΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ 2-3 G 1,86

884 20.00 ΤΖΟΥΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΣΙΡΙΟΥΣ 1 & OV 1,88

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.