Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Διπλά» από Σέριφ και Κρουζέιρο

«Διπλά» από Σέριφ και Κρουζέιρο

Οι πρώτοι αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο σε Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Μετά τα μεσάνυχτα, υπάρχει νέα εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας, αλλά και αγώνες σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία) φιλοξενείται από την Αλασκέρτ (Αρμενία). Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σαφώς καλύτερα δείγματα στον 1ο προκριματικό, όπου απέκλεισαν εύκολα την Τεούτα. Οι γηπεδούχοι «ίδρωσαν» και χρειάστηκαν την παράταση για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κόναχς. Πιο έμπειρη ομάδα η Σέριφ, παίζουμε το «διπλό».

Στη Β’ Βραζιλίας, η ιστορική Κρουζέιρο θέλει να «ξεπλύνει την ντροπή» από τη «βαριά» εντός έδρας ήττα από την Αβάι (3-0). Συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη και πλησιάζει τη ζώνη του υποβιβασμού! Ψάχνει αντίδραση και η δοκιμασία της στην έδρα της νεοφώτιστης Ρέμο, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Ρισκάρουμε στο «διπλό». 

Στην ίδια κατηγορία, η Βιτόρια Μπαΐα υποδέχεται την Πόντε Πρέτα. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιθετικά διαθέτουν ποιότητα, αλλά πληρώνουν την κάκιστη ανασταλτική τους λειτουργία μέχρι τώρα. «Πληρώνει» το Goal – Goal. 

Μεγάλη «μάχη» αναμένεται στην Βραζιλία. Η Ατλέτικο Μινέιρο αντιμετωπίζει την Μπόκα Τζούνιορς σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ολα τα ενδεχόμενα παραμένουν «ανοιχτά», μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι. Αποφεύγουμε το σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ». 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΑ

406 18.00 ΑΛΑΣΚΕΡΤ – ΣΕΡΙΦ 2 2,07

439 01.00 ΡΕΜΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 2 2,22

ΓΚΟΛ

443 01.15 ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΜΠΟΚΑ ΤΖ. 2-3 G 1,92

450 03.30 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ. – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ G/G 1,98

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.