Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Η ποιότητα της Λουντογκόρετς

Η ποιότητα της Λουντογκόρετς

Ξεκινάει ο «χορός» των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με κόσμο στις εξέδρες!

Αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία εκ των Μούρα ή Λουντογκόρετς στον επόμενο γύρο. Η πρώτη γράφει ιστορία. Πέρσι κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Σλοβενίας, ενώ στον προηγούμενο γύρο πέρασε άνετα το εμπόδιο της Σκεντίγια (συνολικό σκορ 6-0). Ολα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Αυτό θεωρούμε πως θα ισχύσει απέναντι στην μόνιμη τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λουντογκόρετς, που διαθέτει ποιοτικούς παίχτες από τη μέση και μπροστά, ενώ διακρίνεται εσχάτως και στην Ευρώπη. Παίζουμε το «διπλό». 

Στην ίδια διοργάνωση (β’ προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ), το ζευγάρι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Γαλατασαράι. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη 2η θέση της Ερεντιβίζιε, ενώ έχουν ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ τους, σε σχέση με πέρσι. Ομάδα με ποιότητα η Γαλατασαράι, δεν φημίζεται για την ανασταλτική της λειτουργία η ολλανδική ομάδα, οπότε ποντάρουμε στο Goal – Goal.

Στη Β’ Βραζιλίας, η Βάσκο «τρέχει» αήττητο σερί 4 αγωνιστικών και πλησιάζει την τετράδα της ανόδου (στόχος). Η ομάδα του Ρίο φιλοξενείται από τη Μασέιο, η οποία δεν αποτελεί «φόβητρο». Καταλήγουμε στο «διπλό», με ενδεχόμενη κάλυψη, σε περίπτωση ισοπαλίας. 

Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των «16» στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Φλαμένγκο υποδέχεται την Ντεφένσα. Η πρωταθλήτρια Βραζιλίας έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη με 1-0 μέσα στην Αργεντινή. Η φιλοξενούμενη δεν έχει λόγο να «κλειστεί» στα μετόπισθεν, θα παίξει μπροστά και όπου… βγει. Προκύπτει αξία στα πολλά τέρματα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΑ

493 21.00 ΜΟΥΡΑ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 2 1,93

519 03.30 ΜΑΣΕΪΟ – ΒΑΣΚΟ 2 DNB 1,74

ΓΚΟΛ

503 22.00 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ G/G 1,75

516 03.30 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ OVER 1,91

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.