Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Προβάδισμα για τη διοργανώτρια Η.Π.Α.

Προβάδισμα για τη διοργανώτρια Η.Π.Α.

Αφήνουμε στην «άκρη» σήμερα τα πρωταθλήματα που ξεκίνησαν αυτό το Σαββατοκύριακο και επιλέγουμε να κάνουμε «παιχνίδι» με τις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας και το Γκολντ Καπ.

Στην προημιτελική φάση βρίσκεται το Γκολντ Καπ. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Η διοργανώτρια Αμερική ολοκλήρωσε τον όμιλο με το «απόλυτο» βαθμών (3-0-0) και έχοντας δεχθεί μόνο 1 γκολ σε αυτό το διάστημα. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Τζαμάικα, «βρήκε και τα έκανε» στον όμιλο, καθώς απέκλεισε Σουρινάμ και Γουαδελούπη, που είναι εμφανώς αδύναμες. Στηρίζουμε τις Η.Π.Α. 

Στη Β’ Βραζιλίας, η Αβάι βρίσκεται σταθερά στο «κόλπο» της ανόδου. Στηρίζεται στην έδρα της σε αυτή την προσπάθεια. Φιλοξενεί την προβληματική Πελότας, που έχει μόλις 1 νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια. Πάμε με την έδρα.

Τέλος, στην Α’ Βραζιλίας, «προκλητική» είναι η απόδοση του Over στο ζευγάρι της Φορταλέζα με την Μπραγκαντίνο. Οι δύο ομάδες αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος παρουσιάζεται πανίσχυρη εντός έδρας (5-1-0). Η φιλοξενούμενη «μετρά» 9 Over σε 12 αγωνιστικές, πρώτη στη σχετική λίστα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

375 02.30 ΑΒΑΪ – ΜΠΡ. ΠΕΛΟΤΑΣ 1 1,64

382 04.30 ΗΠΑ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ 1 1,57

ΜΟΝΟ

357 22.00 ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ OVER 2,08

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.