Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Η υπεροχή της ΑΙΚ Στοκχόλμης

Η υπεροχή της ΑΙΚ Στοκχόλμης

Η Δευτέρα είναι παραδοσιακά μέρα… χαλάρωσης. Αφού ακολουθεί ένα αρκετά… γεμάτο στοιχηματικό Σαββατοκύριακο, ενώ έπεται… καταιγίδα με τους αγώνες των ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Υπάρχουν ευκαιρίες και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τις… πιάσουμε από τα μαλλιά.

Στη Σουηδία η Ερεμπρο παραπαίει. Έίναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας υποστεί 5 διαδοχικές ήττες. Είναι ευάλωτη στην άμυνα και αφελής στην επίθεση, καθώς παρότι δημιουργεί ευκαιρίες αστοχεί στην τελική προσπάθεια. Αντίπαλος της είναι η ΑΙΚ Στοκχόλμης, που εσχάτως βρίσκει ρυθμό. Μετρά 2 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και προσπαθεί να μπει στην τριάδα, που οδηγεί στην Ευρώπη. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτό τον καιρό μοιάζει πολύ μεγάλη. Ποντάρουμε στο «διπλό» του 1,68.

Την πρεμιέρα στη Β’ Γαλλίας κλείνει η αναμέτρηση της Ντιζόν με τη Σοσό. Αν βρισκόμασταν στη μέση της σεζόν θα πέφταμε με τα… μούτρα στον «άσο», καθώς η γηπεδούχος ήταν η πρωταθλήτρια των μεταγραφών. Τώρα θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, καθώς πρέπει πρώτα να…δέσει η ομάδα. Από την άλλη η Σοσό είναι περίπου ίδια με πέρσι, που «χτύπησε την πόρτα» των πλέι οφ, αλλά έμεινε απ΄έξω. Προτιμότερη επιλογή είναι να πάμε στο εύρος των τερμάτων, και συγκεκριμένα στο «2-3 Goal». 

Στη Ρουμανία η Κραϊοβα 1948 υποδέχεται την Ντιναμο Βουκουρεστίου. Η γηπεδούχος πήρε πολύ καλό βαθμό στην πρεμιέρα απέναντι στην πρωταθλήτρια Κλουζ, παρά την ήττα με 3-2. Αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την άμυνα. Οι «λύκοι» νίκησαν και τα προβλήματά τους στην πρώτη αγωνιστική, όπου επικράτησαν 3-2 της Βολουντάρι. Ο Ντάριο Μπονέτι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο στον πάγκο τους, όμως ακόμα… ψάχνει τα κατατόπια στην ομάδα. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι και μας εξιτάρει η απόδοση του Over, στο 2,11.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

392 20.00 ΕΡΕΜΠΡΟ – ΑΙΚ 2 1,68

398 21.45 ΝΤΙΖΟΝ – ΣΟΣΟ 2-3 G. 1.93

MONO

397 21.30 KΡΑΪΟΒΑ 1948 – ΝΤΙΝΑΜΟ Β. OVER 2,11

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.