Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Θέλει Μπόατενγκ η Σεβίλλη

Θέλει Μπόατενγκ η Σεβίλλη

Μετά την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα μέσω ανταλλαγής με τον Μπράιαν Χιλ, η Σεβίλλη φέρεται να βρίσκεται σε επαφές και με τον Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου.

Στο στόχαστρο της Σεβίλλης βάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ τον Ζερόμ Μπόατενγκ, λίγες εβδομάδες αφότου εκείνος έμεινε ελεύθερος έπειτα από μια δεκαετία στη Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με το «Sport1», ο πολύπειρος στόπερ και παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία το 2014 φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τους Ανδαλουσιανούς για να συνεχίσει την καριέρα του στη La Liga, έχοντας πρώτο κριτήριο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τη συμμετοχή Champions League. Για αυτό, άλλωστε και η πλευρά του παίκτη δεν προχώρησε τις συζητήσεις που είχε και με τις Λάτσιο και Φιορεντίνα, οι οποίες επίσης εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον 34χρονο στόπερ.

Έτσι, η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι μετά την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα σε ανταλλαγή με τον Μπράιν Χιλ πάει να «κλείσει» και τον Μπόατενγκ, το όνομά του οποίου εξακολουθεί να φιγουράρει στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως εναλλακτική σε περίπτωση που «χαλάσει» το διαφαινόμενο deal με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ραφαέλ Βαράν.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.