Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Η Λουντογκόρετς αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Λουντογκόρετς αντίπαλος του Ολυμπιακού

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λουντογκόρετς έγειρε την πλάστιγγα κόντρα στη Μούρα (3-1) και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (3-4, 10/8).

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του κόντρα στη Νέφτσι με το 2/2 στο Μπακού (1-0) και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Λουντογκόρετς για μια θέση στα play-offs του Champions League.

Η ομάδα από τη Βουλγαρία επιβεβαίωσε έστω και… δύσκολα τον ρόλο του φαβορί κόντρα στη Μούρα από τη Σλοβενία και μετά το 0-0 του πρώτου ματς σφράγισε το εισιτήριό της επικρατώντας 3-1 στην έδρα της.

Μπορεί το σκορ να δείχνει σχετική άνεση, όμως, οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν δύο γκολ στο φινάλε για να «κλειδώσουν» την πρόκριση. Ο Πιέρρος Σωτηρίου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο τελείωμα μόλις στο 4′, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στο 64′ για το 1-1 με τον Χόρβατ και διαμόρφωσαν συνθήκες παράτασης (θυμίζουμε έχει καταργηθεί το εκτός έδρας γκολ).

Τελικά, με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα-Σόουζα ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Μανού για το 2-1 στο 82′ και σκόραρε ο ίδιος στο 90′, η Λουντογκόρετς ξέμπλεξε και δίνει ραντεβού με τους Ερυθρόλευκους στον 3ο προκριματικό γύρο.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.