Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Δυάδες για όλα τα γούστα από την Ευρώπη

Δυάδες για όλα τα γούστα από την Ευρώπη

Η νεοσύστατη διοργάνωση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ περιλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος στο κουπόνι της Πέμπτης. Ο όγκος παιχνιδιών είναι μεγάλος και μας δίνει την ευκαιρία να ποντάρουμε σε 2 δυάδες.

Για την πρώτη επιλέγουμε παιχνίδια με κοινά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για τα «διπλά» στις αναμετρήσεις Κέσλα – Σότσι και Σερβέτ – Μόλντε. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχηααν στα α’ ματς. Η Σότσι επικράτησε 3-0 της Κέσλα και η Μόλντε με το ίδιο σκορ της Σερβέτ. Οι νικήτριες διαθέτουν καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό τους και το πιστοποίησαν στον αγωνιστικό χώρο. Εντύπωση μας προκαλεί το 2,52 της πρωτοπόρου (έπειτα από 14 αγωνιστικές) στο νορβηγικό πρωτάθλημα Μόλντε, επί των Ελβετών, που δίνουν μόλις το τρίτο επίσημο ματς για το 2021. Σαφώς πιο… δίκαια η απόδοση του «διπλού» στο ματς της Κέσλα, με τη Σότσι στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει συο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν, αντίθετα με τους Ρώσους, που έχουν παίξει μία αγωνιστική και έχουν πιο ποιοτικό ρόρτερ 

Στην Ουκρανία η πρόκριση είναι «ανοιχτή» ανάμεσα στην Βόρσκλα Πολτάβα και την Κουόπιο. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 2-2, καθώς οι 2 ομάδες έβγαλαν μόνο τις επιθετικές τους αρετές στον αγωνιστικό χώρο. Οι Ουκρανοί έχουν πετύχει 14 γκολ σε 6 ματς, ενώ και η δεύτερη της βαθμολογίας του φινλανδικού πρωταθλήματος σκόραρε 7 φορές σε 3 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αμφότερες πετυχαίνουν πάνω από 2 τέρματα μ.ό. Άρα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Το Over στο 1,94.

Στην Ουγγαρία η Ακαδημία Πούσκας θα πρέπει να ανέβει… βουνό, για να περάσει στον Γ’ προκριματικό γύρο, αφού στο πρώτο ματς ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τη Ριγας Σκόλα (Λετονία). Οι φιλοξενούμενοι είναι μια καλοκουρδισμένη επιθετική μηχανή. Θα βρουν σίγουρα χώρο να χτυπήσουν στην αντεπίθεση τους Μαγυάρους που είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν. Το… φεστιβάλ γκολ είναι πολύ πιθανό. 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΔΥΑΔΑ

740 19.00 ΚΕΣΛΑ – ΣΟΤΣΙ 2 1,64

782 21.30 ΣΕΡΒΕΤ – ΜΟΛΝΤΕ 2 2,52

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΓΚΟΛ

739 19.00 ΒΟΡΣΚΛΑ – ΚΟΥΟΠΙΟ OV 2,5 1,94

774 21.00 ΠΟΥΣΚΑΣ AK – ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑ OV 2,5 1,58

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.