Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Ανοίγει το σκορ» στο Λάχτι

«Ανοίγει το σκορ» στο Λάχτι

Το πρόγευμα ενός γεμάτου Σαββατοκύριακου έχει έντονη γεύση από Φινλανδία. Στα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και θα τους εμπιστευτούμε. Μαζί με τους «άσους» θα ποντάρουμε και στα γκολ.

Η Λάχτι «τρέχει» αήττητο σερί δέκα αγώνων (5-5-0). Στα δύο τελευταία ματς δείχνει να χάνει το… άστρο της, καθώς έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες. Το γεγονός πως αντίπαλός της είναι η Κότκα, που επίσης σε 10 παιχνίδια δεν έχει πανηγυρίσει «τρίποντο»  μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τους γηπεδούχους και να επιστρέψουν στις νίκες. Ο «άσος» έχει αρκετά χαμηλή απόδοση, την οποία μπορούμε να ενισχύσουμε, παίζοντας συνδυαστικά και το Over 1,5. H απόδοση του «Combo» φτάνει στο 1,67. 

Στο Τάμπερε η Ιλβες κάνει μικρή… κοιλιά με δύο διαδοχικές ήττες (1-0). Επόμενη αντίπαλος είναι εντός έδρας, η Ούλου, η οποία αραιά και που κάνει μια έκπληξη, όπως συνέβη στη νίκη επί της Ελσίνκι. Αυτή ήταν και η μοναδική της επιτυχία στα 6 τελευταία παιχνίδια (1-1-4), που όμως στάθηκε ικανή να ανεβάσει την απόδοση του «άσου». Οι «λύκοι» μπορούν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσμα και εμείς θα τους εμπιστευτούμε στο… τίμιο 1,90. 

Στη Ρωσία η Κρίλια ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία με όπλο την επίθεση. Δεν άλλαξε τακτική ούτε φέτος. Παίζοντας εξαιρετικά ηττήθηκε από την Αχαμάτ Γκρόζνι 2-1. Στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι για να φτάσει στην ισοφάριση. Η Σπαρτάκ Μόσχας δεν τα κατάφερε στο ντεμπούτο του τεχνικού Ρουί Βιτόρια. Ηττήθηκε από τη Ρούμπιν Καζάν. Θα ψάξει την επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στους νεοφώτιστους. Θεωρούμε πως αμφότερες θα παίξουν με το μυαλό στην επίθεση και θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Τα εκατέρωθεν τέρματα δίνουν 1,88. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΡΙΑΔΑ

110     18.30 IΛΒΕΣ – ΟΥΛΟΥ      1          1,90

111     18.30 ΛΑΧΤΙ – ΚΟΤΚΑ                  1+ΟV 1,5      1,67

116     19.00 ΚΡΙΛΙΑ – ΣΠΑΡΤΑΚ Μ.     G/G    1,88

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.