Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με… φόρα Χάρτμπεργκ και Παρί ΦΚ

Με… φόρα Χάρτμπεργκ και Παρί ΦΚ

Πληθώρα επιλογών έχουμε για το Σάββατο, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε στη γνώριμή μας τακτική, Ξεχωρίσαμε δυάδα δυνατών «άσων», ενώ κάνουμε παιχνίδι με τα τέρματα στη Γερμανία.

Στην Αυστρία η Χάρτμπεργκ έκανε την έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής, όταν και κέρδισε στη Βιέννη την…Ευρωπαία Ραπίντ (2-0). Στη συνέχεια του πρωταθλήματος υποδέχεται την Αλταχ, η οποία απογοήτευσε στο παιχνίδι με τη Λίντσερ. Δεν ήταν τόσο η ήττα με 1-0, όσο η εικόνα της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι. Θεωρούμε υπερεκτημιμένο τον «άσο» που ξεπερνά σε απόδοση τον διπλασιασμό (2,07) και θα τον ποντάρουμε. 

Στη Β’ Γαλλίας η Παρί ΦΚ έκανε δυναμικό μπάσιμο. Συνέτριψε εκτός έδρας την Γκρενόμπλ 4-0, παίρνοντας τη ρεβάνς από την περσινή ήττα στα πλέι οφ. Τώρα η ομάδα του Τιερί Λορέ έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς θα υποδεχθεί τη Δουνκέρκη στο «Σαρλετί». Συνήθως για τις ομάδες που ως νεοφώτιστες σώθηκαν την πρώτη χρονιά, η δεύτερη είναι η πιο δύσκολη, καθώς οι αντίπαλοι τους, παίζουν… ψυλιασμένες. Ετσι και τώρα οι Νορμανδοί θα έχουν… μικρή τύχη στην πρωτεύουσα. Πάμε με τον «άσο» στο… τίμιο 1,61.

Στη Γερμανία θα στραφούμε ξανά στα πολλά τέρματα. Στο παιχνίδι του Αννόβερου με τη Χάνσα Ροστόκ οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Κατάφεραν και έκοψαν βαθμούς στο «Βέζερσταντιον» από τη Βέρντερ. Οι Ανατολικογερμανοί ηττήθηκαν εντός έδρας από την Καρλσρούη 3-1. Η άμυνά τους δεν θα αντέξει στο Αννόβερο, όπου αναμένουμε… βροχή από γκολ. Τέλος, πάμε παραδοσιακά στα πολλά τέρματα και στην αναμέτρηση της Ρέγκενσμπουργκ με τη Σαντχάουζεν. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΑ

218     18.00             ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ     1          2,07

240     20.00             ΠΑΡΙ ΦΚ – ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ   1          1,61

ΓΚΟΛ

169     14.30             ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΧΑΝΣΑ                    OVER 1,65

171     14.30             ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ   OVER 1,75

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.