Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Εδρες και γκολ

Εδρες και γκολ

Περιορισμένος ο αριθμός των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Κινούμαστε σε «ρηχά νερά», δεδομένου πως ακολουθεί και διακοπή, λόγω Εθνικών ομάδων.

Στη Γ’ Γαλλίας, η Λε Μαν υποδέχεται τη Σετ. Η γηπεδούχος πορεύεται με 2 νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στοχεύει στην άνοδο. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες και η σεζόν προβλέπεται δύσκολη για αυτήν. Πάμε με την έδρα. 

Στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, η Σαραγόσα φιλοξενεί την Καρταχένα. Η γηπεδούχος ψάχνει την πρώτη της νίκη και γκολ. Στην πρεμιέρα «κόλλησε» στο 0-0 με την Ιμπιζα, ενώ τη 2η αγωνιστική έχασε 2-0 από τη Βαγιαδολίδ. Ακόμα χειρότερο ξεκίνημα η φιλοξενούμενη, που έχει 2/2 ήττες, δεχόμενη 5 γκολ! Ευκαιρία για τη γηπεδούχο. 

Στη Γ’ Γερμανίας, η Μέπεν παίζει με τη Χάβελσε. Η γηπεδούχος προέρχεται από «βαριά» ήττα (5-0) εκτός έδρας από τη Μανχάιμ. Η φιλοξενούμενη που είναι νεοφώτιστη βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει βαθμό (0-0-5). Επίσης, «μετρά» 4 διαδοχικά Over. Πολλά γκολ. 

Τέλος, στην Κόνφερενς, η Ρέξαμ αντιμετωπίζει τη Νοτς Κάουντι. Οι δύο ομάδες είναι από τα «δυνατά» ονόματα της κατηγορίας και συγκαταλέγονται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδο. Αμφότερες παίζουν «ανοιχτά» και το μεταξύ τους παιχνίδι, αναμένεται να έχει σκορ και θέαμα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΑ

926 22.00 ΛΕ ΜΑΝ – ΣΕΤ 1 2,02

928 23.00 ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ 1 2,07

ΓΚΟΛ

858 20.00 ΜΕΠΕΝ – ΧΑΒΕΛΣΕ OVER 1,78

925 21.30 ΡΕΞΑΜ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ OVER 1,70

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.