Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Έκλεισε Παστόρε η Έλτσε

Έκλεισε Παστόρε η Έλτσε

Μετά το πικρό αντίο του στην Ρόμα λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών ο Χαβιέρ Παστόρε ετοιμάζεται για μία περιπέτεια στην Ισπανία, με την Έλτσε να αποτελεί το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Πριν από αρκετά χρόνια συστήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Αργεντινής όμως η καριέρα του δεν πήρε την πορεία που θα μπορούσε να έχει και η παρουσία του στην Ρόμα ήρθε να το επιβεβαιώσει, με τον Χαβιέρ Παστόρε να αγωνίζεται μόλις σε 37 ματς με τους τζαλορόσι σε όλες τις διοργανώσεις την τελευταία τριετία, έχοντας τον πενιχρό απολογισμό των 4 γκολ.

Κάπως έτσι αποχαιρέτησε τους Ρωμαίους λίγο πριν κλείσει η θερινή μεταγραφική περίοδος από τη στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο δεν άργησε να βρει ομάδα και μάλιστα σε τοπ πρωτάθλημα της Γηραιάς Ηπείρου.

Αυτή είναι η Έλτσε, με τη νεοφώτιστη στην La Liga να κινείται ταχύτατα και να έρχεται σε συμφωνία μαζί του, για να ανακοινώσει τον “Φλάκο” το βράδυ του Σαββάτου (4/9), με τον 32χρονο μέσο να υπογράφει μονοετές συμβολαιο συνεργασίας.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.