Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Σε συζητήσεις με Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Σε συζητήσεις με Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 30χρονο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες. Περιθώριο έως τις 17 Σεπτεμβρίου για απόκτηση ελεύθερων παικτών.

Απομένουν τέσσερις μέρες για να ολοκληρωθεί η προθεσμία απόκτησης ελεύθερων παικτών και ο Ολυμπιακός συζητά με τον Γκάρι Ροντρίγκες πιθανή συνεργασία. Ο 30χρονος εξτρέμ είναι χωρίς ομάδα, η περίπτωσή του έχει προταθεί και εξετάζεται.

Ο Ροντρίγκες, γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1990, έπαιζε μέχρι πρότινος στην Αλ Ιτιχάντ και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Εφέτος έχει κάνει δύο συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλω σε Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, Έλτσε, Λέφσκι Σόφιας, Άντο Ντε Χάαγκ.

Με τον ΠΑΟΚ ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε 58 συμμετοχές, σημείωσε 13 γκολ και μέτρησε 14 ασίστ. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πέντε εξτρέμ (Ονιεκούρου, Λόπες, Βρουσάι, Μασούρας, Βαλμπουενά), εκ των οποίων οι δύο αποκτήθηκαν στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ροντρίγκες συνυπήρξε στη Γαλατασαράι με τον Ονιεκούρου και έπαιξαν μαζί σε 13 παιχνίδια. Στην παρούσα φάση οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.