Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Στις 19:00 προσγειώνεται ο Μοχαμαντί στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Στις 19:00 προσγειώνεται ο Μοχαμαντί στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Ο Ιρανός μπακ, Μιλάντ Μοχαμαντί, φτάνει στην Ελλάδα στις 19:00 και εν συνεχεία θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Το απόγευμα προσγειώνεται στην Αθήνα ο Μιλάντ Μοχαμαντί, περίπου στις 19.00. Ο 27χρονος αριστερός μπακ θα περάσει ιατρικά και εργομετρικά και κατόπιν θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι ανακοινώσεις πάντως λογικά θα έρθουν την Πέμπτη (16/9), καθώς δεν θα προλάβει να περάσει όλα τα τεστ μέσα στην ημέρα.

Οι άνθρωποι της Ένωσης δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού στην πτέρυγα των μετόπισθεν. Ο Μοχαμαντί ήταν από τις βασικές επιλογές της ελληνικής ομάδας από την αρχή του καλοκαιριού, αλλά η διαφορά στο οικονομικό δεν επέτρεπε την πρόοδο των συζητήσεων. Ιδίως ο ατζέντης του πρώην ποδοσφαιριστή της Γάνδης είχε αξιώσεις που η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είχε διάθεση να καλύψει.

Αποδείχθηκε εν τέλει πως ο χρόνος δούλεψε υπέρ της Ένωσης και λίγο πριν από το φινάλε της διορίας για τη συμφωνία με ελεύθερους, το ενδεχόμενο συνεργασίας επανήλθε στο προσκήνιο και, αφού βρέθηκε η “χρυσή τομή” στο οικονομικό σκέλος, όλα τα υπόλοιπα πήραν γρήγορα τον δρόμο τους.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.