Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Λίβερπουλ – Μίλαν 3-2

Λίβερπουλ – Μίλαν 3-2

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που καθήλωσε το ποδοσφαιρικό κοινό έχοντας δύο ανατροπές, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 3-2 της Μίλαν στο Άνφιλντ και άρχισε ιδανικά την πορεία της στο φετινό Champions League.

Το Άνφιλντ άνοιξε τις πύλες του για να φιλοξενήσει ευρωπαϊκό ματς της Λίβερπουλ με κόσμο στις εξέδρες μετά από 552 ημέρες και αυτό κόντρα στην Μίλαν που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (15/9) ήταν μία πραγματική διαφήμιση για τον βασιλιά των σπορ: το ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες, που μαζί μετρούν 13 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League αναμετρήθηκαν μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία τους και πρώτη σε ομίλους, μετά από τα ραντεβού τους στους τελικούς του 2005 και του 2007, και προσέφεραν ένα θεσπέσιο και χορταστικό ποδοσφαιρικό πιάτο στο κοινό.

Το φινάλε βρήκε την Λίβερπουλ να παίρνει τη νίκη με 3-2 σε ένα ματς που είχε δύο ανατροπές (!), με τους κόκκινους να σκαρφαλώνουν έτσι με το καλημέρα στην κορυφή του 2ου ομίλου καθώς την ίδια ώρα η Ατλέτικο κόλλησε στο 0-0 με την Πόρτο στην Μαδρίτη στο έτερο ματς του ομίλου.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.