Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Λογικά Over σε Ιταλία και Αγγλία

Λογικά Over σε Ιταλία και Αγγλία

Η πρεμιέρα των ομίλων στις τρεις πλέον ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ) ανήκει στο «παρελθόν». Επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Στο Καμπιονάτο, η Σασουόλο υποδέχεται την Τορίνο. Μοιρασμένα τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της γηπεδούχου (1-1-1), που «μετρά» 2 Over και G/G στο ίδιο διάστημα. Η φιλοξενούμενη «έσπασε το ρόδι» με τη νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα (4-0), Over έληξαν και τα 3 φετινά της παιχνίδια. Στα 9 τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας, 8 έληξαν G/G και 7 Over. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ φιλοξενεί τη Λιντς. Οι δύο ομάδες δεν έχουν νίκη μετά από 4 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, με συνέπεια να βρίσκονται στα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας. Αμφότερες «μετρούν» 3 Over και G/G σε 4 παιχνίδια. Λογική επιλογή αποτελούν τα πολλά τέρματα. 

Στη Β’ Βραζιλίας, η Σαμπάιο Κορέα έχει μόλις 1 νίκη σε 6 αγωνιστικές, με συνέπεια να απομακρύνεται από την τετράδα της ανόδου. Οριακό το εκτός έδρας ματς με την ουραγό και «καταδικασμένη» σε υποβιβασμό Κονφιάνσα, που έχει μόνο 1 νίκη στα 17 τελευταία παιχνίδια. Αξιοπρόσεχτη η τιμή του «διπλού». 

Στην ίδια κατηγορία, ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι «μίσους», ανάμεσα σε Πόντε Πρέτα και Γκουαρανί. Η γηπεδούχος προέρχεται από 5 διαδοχικές νίκες εντός έδρας. Η φιλοξενούμενη «τρέχει» αήττητο σερί 3 αγωνιστικών. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

154 21.45 ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΤΟΡΙΝΟ OVER 1,58

156 22.00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΝΤΣ OVER 1,55

ΜΟΝΑ

165 02.30 ΚΟΝΦΙΑΝΣΑ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ 2 2,42

166 03.30 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ G/G 1,88

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.