Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Χάνει το παιχνίδι με την Μετς ο Μέσι

Χάνει το παιχνίδι με την Μετς ο Μέσι

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα ταξιδέψει στην έδρα της Μετς, η Παρί Σεν Ζερμέν (22/09, 22:00), καθώς ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, την περασμένη αγωνιστική στον αγώνα με τη Λυών, αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από την απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τον περάσει στον πάγκο.

Η απόφαση του 49χρονου τεχνικού πάρθηκε ύστερα από τους πόνους που έβλεπε να ταλαιπωρούν στο γόνατο τον 34χρονο επιθετικό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τελικά, ο τραυματισμός του Μέσι φαίνεται να είναι πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά θεωρούσαν οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα, με γαλλικά δημοσιεύματα, ο σταρ των Παριζιάνων υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για 1-2 ημέρες.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το προσεχές παιχνίδι με την Μετς (22/02, 22:00) αλλά λογικά θα μπορεί να τον υπολογίζει για το επόμενο ματς πρωταθλήματος, με την Μονμπελιέ (25/09, 22:00) αλλά και για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την Μάντσεστερ Σίτι (28/09, 22:00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.