Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-1 στο Ολντ Τράφορντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαρίζει το τρίποντο στους γηπεδούχους στο 90+5′. Προηγήθηκε το κίτρινο υποβρύχιο με τον Αλκάθερ στο 53′, ισοφάρισε στο 60ο λεπτό με τον Τέλες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Βιγιαρεάλ στο Ολντ Τράφορντ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1. Νωρίτερα η Αταλάντα επικράτησε της Γιουνγκ Μπόις με 1-0 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ρονάλντο λύτρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια ακόμα φορά στο 90+5′. Έπειτα από σέντρα του Φρεντ ο Ρονάλντο έστρωσε με το κεφάλι στον Λίνγκαρντ, αυτός έκανε το γύρισμα προς τον Πορτογάλο και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα ο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ σε ένα ιστορικό για εκείνον παιχνίδι, καθώς έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Βιγιαρεάλ πήρε το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στον Αλκάθερ. Ο Ντανζούμε έκανε το γύρισμα στον Αλκάθερ με το εξωτερικό, με τον Αλκάθερ με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.