Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σκορ και θέαμα στο Γιουρόπα Λιγκ

Σκορ και θέαμα στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι αγώνες για τη 2η αγωνιστική των ομίλων σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον 1ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Λυών υποδέχεται την Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι νίκησαν στην πρεμιέρα τη Ρέιντζερς στη Γλασκώβη (2-0) και έκαναν αποφασιστικό βήμα όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά του γκρουπ. Αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι η πρωταθλήτρια Δανίας, Μπρόντμπι, περιμένουμε να «στήσουν πάρτι» οι γηπεδούχοι.

Στον 3ο όμιλο, η Νάπολι φιλοξενεί την Σπαρτάκ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα «μετρούν» το απόλυτο βαθμών σε 6 αγωνιστικές (6-0-0), με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λέστερ στην πρεμιέρα (2-2), δεν τους αφήνει περιθώρια για «γκέλα». Παίζουμε τον «άσο», σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα. 

Στον 5ο όμιλο, η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Λοκομοτίβ Μόσχας. Η ομάδα του Σάρι προέρχεται από την σπουδαία νίκη στο τοπικό ντέρμπι «μίσους» επί της Ρόμα (3-2), ενώ στο Γιουρόπα, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα 1-0 εκτός έδρας από τη Γαλατασαράι. Με απουσίες ταξίδεψαν οι Ρώσοι στη Ρώμη, «πληρώνει» ο «άσος» και το Over.

«Περνάμε» στο Κόνφερενς Λιγκ. Στον 8ο όμιλο της νεοσύστατης διοργάνωσης, η Ομόνοια παίζει με την Καραμπάκ. Οι Κύπριοι απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Καϊράτ, ενώ ισόπαλη χωρίς τέρματα ήρθε και η φιλοξενούμενη απέναντι στη Βασιλεία εντός έδρας. Ισορροπημένο ζευγάρι, ρισκάρουμε στην ισοπαλία. 

Στον 6ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ περιμένει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα. Με ανεβασμένη ψυχολογία ο «Δικέφαλος του Βορρά», προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η αντίπαλος δεν «τρομάζει». Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

825 19.45 ΛΥΩΝ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 1 & OVER 1,75

826 19.45 ΝΑΠΟΛΙ – ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. 1 & OVER 1,70

ΜΟΝΑ

846 22.00 ΛΑΤΣΙΟ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. 1 & OVER 2,05

854 22.00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ Χ 3,00

856 22.00 ΠΑΟΚ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ. 2-3 G 1,92

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.