Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Στηρίζει τον Κούμαν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Στηρίζει τον Κούμαν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Ο Τζουάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στην αποψινή (2/10, 22:00) αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ρόναλντ Κούμαν θα παραμείνει στον πάγκο του καταλανικού συλλόγου.

Στο “τιμόνι” της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος όπως φαίνεται απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου, παρά το ξέσπασμά του την Παρασκευή (1/10).

Παρότι τα ισπανικά Μέσα κάνουν ήδη λόγο για μία λίστα με τρεις – τέσσερις υποψήφιους αντικαταστάτες του Ολλανδού, που εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ο Τζουάν Λαπόρτα θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως οι “μπλαουγκράνα” θα συνεχίσουν με τον Κούμαν στον πάγκο τους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο της Μαδρίτης, όπου διαμένει η αποστολή των Καταλανών ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Ατλέτικο (2/10, 22:00, Novasports 1HD) ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το μέλλον του Ολλανδού κόουτς και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να κάνει υπομονή και να δώσει χρόνο στον προπονητή. Ο ίδιος μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ο Κούμαν χαίρει της εμπιστοσύνης του.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.