Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Ο Ενκουλού η πρώτη μεταγραφή του Ρανιέρι στην Γουότφορντ

Ο Ενκουλού η πρώτη μεταγραφή του Ρανιέρι στην Γουότφορντ

Ο Νικολά Ενκουλού αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Γουότφορντ επί εποχής Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της, με την ομάδα της Premier League να ανακοινώνει την Πέμπτη την απόκτηση του Καμερουνέζου αμυντικού μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Λίγες μόλις ημέρες μετά από την έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της (πήρε τη θέση του Σίσκο Μουνιόθ που είδε την πόρτα της εξόδου μετά από μόλις επτά αγωνιστικές στη φετινή Premier League), η Γουότφορντ έκανε και την πρώτη της μεταγραφή.

Αυτή αφορά το κέντρο της άμυνας, με τον Νικολά Ενκουλού να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά έχοντας λύσει τη συνεργασία του με την Τορίνο στο τέλος της περασμένης σεζόν και να δέχεται την πρόταση των σφηκών για μονοετές συμβόλαιο.

Ο 31χρονος Ενκουλού, ο οποίος θα πάρει τη φανέλα με το Νο 13 στη νέα του ομάδα, κουβαλάει μία αξιοσημείωτη καριέρα, καθώς σε σε συλλογικό επίπεδο έχει φορέσει επίσης (από το 2008 και έπειτα) τη φανέλα των Μονακό, Μαρσέιγ, Λιόν ενώ σε εθνικό μετράει 75 συμμετοχές και 2 παρουσίες σε τελική φάση Μουντιάλ στα εννιά χρόνια (2008-2017) που εκπροσώπησε το Καμερούν.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.