Είστε εδώ : Αρχική > Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Θλάση στον προσαγωγό ο Τσιγκρίνσκι

Θλάση στον προσαγωγό ο Τσιγκρίνσκι

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο ματς πρωταθλήματος με την Λαμία μόνο επιπόλαιος δεν ήταν, με την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να δείχνει πως ο στόπερ του Ιωνικού υπέστη θλάση στον μακρό προσαγωγό δευτέρου βαθμού.

Με δύο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Ιωνικού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο και αφορούν τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χόσε Κάνιας.

Αμφότεροι οι παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο ματς κόντρα στην Λαμία. Όσον αφορά στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Χρήστο Δάρα, η οποία έδειξε θλάση στον μακρό προσαγωγό δευτέρου βαθμού.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.