Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2

Ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα πέρασε από το Αγρίνιο επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον Αραμπί στο 70′ με εκτέλεση πέναλτι να δίνει το τρίποντο στους ερυθρόλευκους. Ο Τικίνιο άνοιξε το σκορ στο 13′, ενώ ισοφάρισε ο Βέργος στο 19′.

Το διπλό στο Αγρίνιο πανηγήρισε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 του Παναιτωλικού και συνέχισαν με την τρίτη τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Πειραιά πέτυχε στο 70ο λεπτό ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Τικίνιο, με τον Παναιτωλικό να απαντάει άμεσα με τον Βέργο στο 19ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός με αυτό το τρίποντο βρίσκεται στην κορυφή με 20 πόντους και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο +4 από τον ΠΑΟΚ που επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα, ενώ την ίδια απόσταση έχει και με την ΑΕΚ που παίζει την Κυριακή κόντρα στον Άρη.

Πλέον, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη, καθώς την Πέμπτη (4/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD) αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκης την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.