Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 4-1

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 4-1

Ο ΠΑΟΚ συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον Απόλλωνα, όμως στο δεύτερο έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και βρήκε τρία γκολ, για να φτάσει σε ένα δίκαιο 4-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Interewetten.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα του στο “Καραϊσκάκης” από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής, ο ΠΑΟΚ γύρισε στην Τούμπα και μαζί στα θετικά αποτέλεσμα, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επιβεβαιώνει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί που είχε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης επικρατώντας 3-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 5′ με εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ και στο 14′ ισοφαρίστηκε από τον Παμλίδη στην πρώτη και μοναδική τελική του στο παιχνίδι, για να έρθει όμως η δυναμική απάντηση από τους Θεσσαλονικείς στο δεύτερο ημίχρονο.

Μέσα σε έξι λεπτά, οι ασπρόμαυροι βρήκαν δύο γκολ από τους Σβιντέρσκι και Μιχαηλίδη (66′, 72′) και καθάρισαν την υπόθεση νίκη ενώ το κερασάκι στην τούρτα προστάθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Αουγκούστου έγραψε το τελικό 4-1 με εκτέλεση πέναλτι.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.