Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Λίβερπουλ – Ατλέτικο 2-0

Λίβερπουλ – Ατλέτικο 2-0

Η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα 2-0 της Ατλέτικο με γκολ του Ζότα (13′) και του Μανέ (21′) και πήρε την πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League ως πρώτη στον δεύτερο όμιλο.

Ο δεύτερος όμιλος ήταν δύσκολος βάσει ονομάτων, όμως η Λίβερπουλ φρόντισε να “καθαρίσει” από νωρίς. Οι Reds επικράτησαν 2-0 της Ατλέτικο με τον Ζότα να σκοράρει στο 13′ και τον Μανέ στο 21′. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ έφτασε τους 12 πόντους κάνοντας το 4 στα 4 και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Champions League ως πρώτη. Βασικός σε όλο το 90ο λεπτό αγωνίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Από τα πρώτα λεπτά η Λίβερπουλ έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Μάλιστα δεν άργησε η στιγμή που σκόραρε και το πρώτο της γκολ. Στο 13ο λεπτό ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έβγαλε εκπληκτική σέντρα από τα δεξιά, ο Ζότα κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Ατλέτικο και με το κεφάλι έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λίβερπουλ συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας, δίχως να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στην Ατλέτικο. Στο 21ο λεπτό έφτασε στο δεύτερο της γκολ. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έβγαλε ακόμη μία υπέροχη ασίστ στον Μανέ, ο οποίος κινήθηκε ανάμεσα σε Κόκε και Φελίπε για να στείλει με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.