Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Ο Κοουτίνιο απορρίπτει τη Νιούκαστλ, θέλει παραμονή στη Μπαρτσελόνα

Ο Κοουτίνιο απορρίπτει τη Νιούκαστλ, θέλει παραμονή στη Μπαρτσελόνα

Η Νιούκαστλ φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Φελίπε Κοουτίνιο, ο οποίος αναμένεται να απορρίψει τις καρακάξες, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία του για παραμονή στην Μπαρτσελόνα.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη Νιούκαστλ από τότε που αγοράστηκε από τους Σαουδάραβες. Η αλήθεια είναι πως η 19η θέση με πέντε βαθμούς δεν αφήνει περιθώρια και η ενίσχυση τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι αναγκαία, προκειμένου ο Χάουι να αντιστρέψει το εις βάρος κλίμα.

Ακούγονται ονόματα μεγάλων ποδοσφαιριστών, όμως δύσκολα η Νιούκαστλ θα τους πείσει να φορέσουν τα ασπρόμαυρα. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ένας παίκτης που συνδέθηκε με τις καρακάξες είναι ο Φελίπε Κοουτίνιο. Ωστόσο, ο 29χρονος μέσος αναμένεται να απορρίψει τη Νιούκαστλ, όπως αναφέρει η καταλανική Sport και αναπαράγουν άλλα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο Κοουτίνιο έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, καθώς είναι ευχαριστημένος στους Καταλανούς. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα έως το καλοκαίρι του 2023.

Τη φετινή σεζόν ο Κοουτίνιο έχει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (οι οκτώ στη La Liga) με ένα γκολ και μία ασίστ. Όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο το μόνο σίγουρο είναι πως οι φήμες και τα σενάρια για τη Νιούκαστλ θα αυξάνονται. Μένει να δούμε πώς θα ενισχυθεί τελικά.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.