Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Μέσα Τσούμπερ – Αραούχο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μέσα Τσούμπερ – Αραούχο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ευχάριστα είναι τα νέα για την ΑΕΚ από το μέτωπο των τραυματιών ενόψει Ολυμπιακού, με τους Τσούμπερ και Αραούχο να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ο Τζαβέλλας.

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπήκαν στο συρτάρι από το βράδυ της Τρίτης και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα άρχισε, με τους συλλόγους να έχουν ήδη υποδεχτεί στην αγκαλιά τους όσους παίκτες είχαν διεθνείς υποχρεώσεις.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ όλη η προσοχή ενόψει του μεγάλου κυριακάτικου (21/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten έχει πέσει πάνω σε τρεις βασικούς παίκτες και η αιτία είναι πως όλοι τους δίνουν αγώνα δρόμου για να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών και να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι.

Τα νέα που φτάνουν πάντως είναι αισιόδοξα αναφορικά με τους Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο, καθώς τόσο ο Ελβετός όσο και ο Αργεντινός πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (18/11) και ουσιαστικά τίθενται στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για τον σημαντικό αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Όσον αφορά στον “τρίτο της παρέας” που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, τον Γιώργο Τζαβέλλα (χτύπησε στο τελευταίο ματς της Εθνικής στα προκριματικά, απέναντι στο Κόσοβο), έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και την Παρασκευή θα παρθεί απόφαση για το αν θα πάρει μέρος στην προπόνηση (στις 11:00 η ώρα έναρξης) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.