Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Σε προχωρημένες συζητήσεις Παρί Σεν Ζερμέν- Ζιντάν

Σε προχωρημένες συζητήσεις Παρί Σεν Ζερμέν- Ζιντάν

Νέο δημοσίευμα της Parisien αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, εάν ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιεντ.

Πολύ κοντά στο να γίνει ο επόμενος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της γαλλικής Parisien. Ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Ρεάλ φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων, εν αντιθέσει με εκείνη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, ενώ την ίδια στιγμή το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στους Παριζιάνους παραμένει αβέβαιο. Ο Αργεντινός κόουτς έχει δεχτεί ήδη κρούση από τη Γιουνάιτεντ, ενώ υπάρχουν φήμες πως η υπόθεση έχει πάει και ένα βήμα παρακάτω.

Το γεγονός αυτό έχει αναγκάσει τη διοίκηση του συλλόγου του Παρισιού να αναζητήσει τον πιθανό αντικαταστάτη του Ποτσετίνο, με τον Ζιντάν να είναι το μεγάλο φαβορί. Οι συζητήσεις μεταξύ τους μάλιστα, βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με τις πιθανότητες να αναλάβει ο Γάλλος την ομάδα να αυξάνονται.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.