Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Πολλά γκολ στην Κωνσταντινούπολη

Πολλά γκολ στην Κωνσταντινούπολη

Η 5η και προτελευταία αγωνιστική στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ), ανήκει στο «παρελθόν». Επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Στην Κύπρο, η 11η αγωνιστική «ανοίγει» με την αναμέτρηση του Εθνικού Αχνας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη (0-2-8). Απολύθηκε ο τεχνικός Χαραλάμπους, με υπηρεσιακό δίδυμο απόψε. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Ανόρθωσης και έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών. 

«Εξάποντο» παραμονής στην Α’ Βραζιλίας, ανάμεσα σε Μπαϊα και Γκρέμιο. Η γηπεδούχος έχει έφεση στα «Χ ημίχρονα». «Μετρά» 21 σε 33 αγωνιστικές, ενώ εντός έδρας έχει καταγράψει 10 σε 16 παιχνίδια. Περιμένουμε «κλειστό» πρώτο μέρος. 

Στην Τουρκία, η Μπασακσεχίρ είναι σε φόρμα, καθώς προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες. Επίσης, «μετρά» 7 διαδοχικά Over και 6 G/G. Οι δύο ομάδες έχουν καταγράψει 9 Over σε 13 αγωνιστικές και βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας. 

Τέλος, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπιλμπάο συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της, υποδέχεται την αδύναμη εκτός έδρας Γρανάδα (1-3-3). Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ποντάρουμε στα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που εμφανίζουν συχνά και οι δύο ομάδες. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΑ

107 19.00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚ. 2 2,02

156 00.00 ΜΠΑΪΑ – ΓΚΡΕΜΙΟ Χ ΗΜ. 1,92

ΓΚΟΛ

112 19.00 ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΑΛΤΑΪ OVER 1,75

152 21.00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ 2-3 G 1,95

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.