Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο > Χωρίς Αουγκούστο και Μιτρίτσα η αποστολή κόντρα στην Λάρισα

Χωρίς Αουγκούστο και Μιτρίτσα η αποστολή κόντρα στην Λάρισα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην παίρνει μαζί τους Αουγκούστο και Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ (01/12, 21:30, COSMOTE Sport 1) για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Λάρισα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πήρε μαζί του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο Μιτρίτσα αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Άρη με ενοχλήσεις.

O Ρουμάνος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν είχε κάποιο εύρημα, ωστόσο ο παίκτης θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στη βουβωνική χώρα και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντελιάς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.