Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 3-2

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 3-2

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, επικράτησε 3-2 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και η πρόκριση στα προημιτελικά πλέον θα κριθεί στη ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Πολέτο (3′), Παναγιώτου (6′) και Δούμτσιος (61′) τα γκολ για τους γηπεδούχους, Σεμέδο (26′) και Λόπες (63′) για τους ερυθρόλευκους.

Έκπληξη είχε η πρώτη μάχη για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά. Οι Βοιωτοί επικράτησαν 3-2 των ερυθρόλευκων και έχουν τον προβάδισμα, αν και τους περιμένει δύσκολη ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τα εκτός έδρας γκολ να βρίσκονται σε ισχύ.

Ο Λεβαδειακός δυσκόλευσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές. Ο Πολέτο (3′) άνοιξε το σκορ, ενώ ο Παναγιώτου στο 6′ έκανε το 2-0. Ο Σεμέδο μείωσε στο 26′ για να κάνει ο Δούμτσιος στο 61′ το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λόπες στο 63′.

Το τριήμερο 21-22-23 Δεκεμβρίου θα γίνει ο δεύτερος αγώνας στο Φάληρο. Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού σε εγχώριες διοργανώσεις.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.