Είστε εδώ : Αρχική > Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Χωρίς 5 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Χωρίς 5 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Οι Γκαγιέγκος, Τσιλιανίδη βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι του Σαββάτου (4/12, 19:30) με τον Ολυμπιακό αλλά την ίδια ώρα ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους Γιαννούλη, Ντουρμισάι, Νέιρα, Ουές και Πασαλίδη.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται το Σάββατο (4/12, 19:30) τον Ολυμπιακό με τους Κρητικούς να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση την Παρασκευή στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει στη διάθεση του για το ματς τους ερυθρόλευκους τους Γκαγιέκος και Τσιλιανίδη αλλά την ίδια ώρα συνεχίζει να έχει πέντε απουσιές βασικών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιαννούλης, Ντουρμισάι, Νέιρα, Ουές και Πασαλίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Με τον Φελίπε Γκαγιέκος να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (4/12, 19:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Θεραπεία ακολούθησε και ο Φιορίν Ντουρμισάι, με τους Χουάν Νέιρα και Αμπντούλ Ουές να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα και θεραπεία. Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, άσκηση τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναβί, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγκος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Σελίμοβιτς, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.