Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Γιουβέντους – Μάλμε 1-0: Νίκη και πρώτη θέση στο τέλος

Γιουβέντους – Μάλμε 1-0: Νίκη και πρώτη θέση στο τέλος

Ο Μόις Κιν έδωσε στη Γιουβέντους τη νίκη επί της Μάλμε και το “τρίποντο” έστειλε τους Ιταλούς στην κορυφή του 8ου ομίλου του Champions League, αφού η Τσέλσι ισοφαρίστηκε στο 90+4′.

Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Μάλμε στο Τορίνο και τελικά πήρε την πρωτιά του 8ου ομίλου του Champions League, χάρη στην γκέλα της Τσέλσι στις καθυστερήσεις του αγώνα με Ζενίτ.

Οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, έχασαν ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι και τελικά βρήκαν το γκολ με κεφαλιά του Μόις Κιν έπειτα από υπέροχη σέντρα με το εξωτερικό του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, παρότι παρατάχθηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς. Οι Σουηδοί προσπάθησαν κυρίως στην κόντρα να απειλήσουν την εστία του Ματία Περίν, όμως δεν βρήκαν πολλές τέτοιες στιγμές.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έγιναν ακόμα πιο επιθετική, με τον Κιν να προσπαθεί να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά να είναι άστοχος και να μην τα καταφέρνει. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, όμως στα τελευταία λεπτά άλλαξαν τα δεδομένα, αφού η Τσέλσι ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις στην Αγία Πετρούπολη και έστειλε τους Ιταλούς στην κορυφή.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.