Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Τραυματίστηκε ο Γκριεζμάν

Τραυματίστηκε ο Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο “Μπερναμπέου”, όπ[ου οι ροχιμπλάνκος ηττήθηκαν με 2-0 και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι. Χάνει σίγουρα τη Σεβίλλη.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο “Μπερναμπέου”, όπου οι ροχιμπλάνκος ηττήθηκαν με 2-0 και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Το διάστημα της απουσίας του θεωρείται βέβαιο, αλλά σίγουρα θα λείψει από το ματς με τη Σεβίλλη στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”, ενώ μοιάζει δύσκολο να προλάβει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Γρανάδα (22/12), με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας του για το 2021.

Εκτός πλάνων του Σιμεόνε παραμένουν οι τραυματίες Χιμένες και Σάβιτς, όπως και ο Βρσάλικο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του κατάγματος στο ζυγωματικό, το οποίο υπέστη με την Πόρτο. Παράλληλα, ο Γιαν Ομπλακ ανέβασε πυρετό και έμεινε σπίτι του, ενώ άρρωστος είναι και ο Κόκε.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.