Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο > Εκτός ο Μίτριτσα στον ΠΑΟΚ ενόψει ΠΑΣ

Εκτός ο Μίτριτσα στον ΠΑΟΚ ενόψει ΠΑΣ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστούς τους εκλεκτούς του για την αναμέτρηση. Εκτός ο ανέτοιμος Μιτρίτσα.

Μπροστά σ’ ακόμα ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που ξεκινά το δεύτερο γύρο της Super League Interwetten στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, ο οποίος φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος και δεν είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλά και στους τραυματίες Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα.

Οι δύο Πορτογάλοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ οι Ελ Καντουρί και Τέιλορ έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.