Είστε εδώ : Αρχική > Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Οκτώ κρούσματα κορονοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οκτώ κρούσματα κορονοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άσχημα νέα (και) για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κατά την επιστροφή της ομάδας από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, διαπιστώθηκε ότι επτά ποδοσφαιριστές και ένα μέλος της διοίκησης βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ακόμα ομάδα της Super League Interwetten, καθώς κατά την επιστροφή της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα κορονοϊού.

Τα επτά αφορούν ποδοσφαιριστές, ενώ ένα κρούσμα αφορά στέλεχος της διοίκησης. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι στον “αέρα” (05/01), καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει ότι αν βρεθούν επτά παίκτες θετικοί στον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο πριν τον αγώνα, αυτός αναβάλλεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: “Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας μετά τη μικρή ανάπαυλα των Χριστουγέννων και δυστυχώς και επιστροφή στην σημερινή πραγματικότητα. Μετά τον προγραμματισμένο έλεγχο PCR Covid-19 εντοπίστηκαν 7 κρούσματα σε αθλητές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και 1 στο διοικητικό. Ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο”.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.