Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι «αιωνίων»

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι «αιωνίων»

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό (16/01, 19:30, COSMOTESPORTS 1HD). Με τριάδα στην άμυνα και Τικίνιο αντί Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό (16/01, 19:30, COSMOTESPORTS 1HD) στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ντέρμπι έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα με 3-4-3. Κάτω από την εστία αγωνίζεται ο Βατσλίκ, ενώ η τριάδα της άμυνας αποτελείται από τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Μπα. Οι Ρέαμπτσιουκ και Λαλά θα κινούνται στα άκρα με τον Μαντί Καμαρά και τον Εμβιλά στον άξονα. Ο Μασούρας και ο Λόπες θα είναι στα εξτρέμ και ο Τικίνιο θα είναι στην κορυφή αντί του Αραμπί.

Για πρώτη φορά ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος τοποθετείται δίπλα από τους Παπασταθόπουλο και Μπα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Λόπες, Τικίνιο.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Λοβέρα, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρμπόβνικ, Βαλμπουενά, Παπαδόπουλος, Σουρλής.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.