Είστε εδώ : Αρχική > Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τη μορφή δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία των μεταγραφών του Ιανουαρίου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την Χόφενχαϊμ με τη μορφή δανεισμού.

Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό, με τον 26χρονο μέσο να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Τρέμπινιε στη Βοσνία, πριν μετακομίσει στη Βοϊβόντινα. Ακολούθησε η θητεία σε Απόλλωνα Λεμεσσού και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ως βασικό στέλεχος της γερμανικής ομάδας είχε πανηγυρίσει μέχρι την ημιτελική φάση του Europa League το 2018/19, ενώ ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Χόφενχαϊμ.

Από τον γερμανικό σύλλογο προέκυψε ο δανεισμός στον Παναθηναϊκό, με τον 26χρονο μέσο να μετρά φέτος 6 συμμετοχές και 1 ασίστ σε Bundesliga και DFB Pokal της Γερμανίας.

Συνολικά έχει γράψει 145 συμμετοχές στη Bundesliga από το 2015/16, ενώ μετράει επίσης 34 συμμετοχές στο Europa League, με 4 γκολ και 9 ασίστ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.