Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Τσέλσι – Λιλ 2-0

Τσέλσι – Λιλ 2-0

Η Τσέλσι ήταν (τουλάχιστον) μία κλάση πάνω από την Λιλ και με ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο επιβλήθηκε άνετα και δίκαια με 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ, θέτοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η Τσέλσι δεν αναδείχτηκε τυχαία πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου και αυτό το διαπίστωσε το βράδυ της Τρίτης (22/2) η Λιλ στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τους 16 του Champions League. Οι μπλε κατέθεσαν την κλάση και την εμπειρία τους στο χορτάρι του Στάμφορντ Μπριτζ και με ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο, σε συνδυασμό με το μηδέν πίσω, πήραν άξια νίκη με 2-0 που τους βάζει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Κάιλ Χάβερτς, ασταμάτητη πηγή κινδύνων για την άμυνα των πρωταθλητών Γαλλίας, ήταν εκείνος που έβαλε το νερό στο αυλάκι σκοράροντας στο 8ο λεπτό ενώ στο 63ο λεπτό πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Πούλισικ εκμεταλλευόμενος τρομερή κούρσα και φανταστική ασίστ του Καντέ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Σημειώνεται πως με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του δυτικού Λονδίνου έφτασε τις έξι σερί νίκες και επέκτεινε σε 16 ματς το αήττητο εντός έδρας σερί της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Εντουάρ Μεντί μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως σε 8 ματς με την Τσέλσι σε νοκ-άουτ φάσεις του Champions League μετράει 6 νίκες και 6 ματς που κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.