Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Μπενφίκα – Άγιαξ 2-2

Μπενφίκα – Άγιαξ 2-2

Ο Σεμπαστιάν Αλέ είχε γκολ και αυτογκόλ κόντρα στην Μπενφίκα, η οποία απέφυγε την ήττα χάρη στον Ρομάν Γιαρέμτσουκ. Το 2-2 για την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου (που είχε καλή απόδοση) κόντρα στον Άγιαξ διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισής της από τους 16 του Champions League.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ αποδείχθηκε ασταμάτητος και απέναντι στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αλλά η Μπενφίκα κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από τον Άγιαξ στο “Λουζ” της Μπενφίκα για τη φάση των 16 του Champions League.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με τον Ντούσαν Τάντιτς και μπορεί οι γηπεδούχοι να ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Αλέ, ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αμέσως μετά πήρε το αίμα του πίσω (χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα). Οι Πορτογάλοι απάντησαν στο 2ο ημίχρονο με τον Ρομάν Γιαρέμτσουκ και έφυγαν με το κεφάλι ψηλά, αν και το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, με γκολ εκατέρωθεν.

Το εισιτήριο πρόκρισης στο ζευγάρι θα απονεμηθεί στο Άμστερνταμ στις 15 Μαρτίου, χωρίς να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα τα δύο εκτός έδρας γκολ του Άγιαξ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.