Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-0

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-0

Ο Παναθηναϊκός σε ένα πολύ όμορφο ντέρμπι επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ, με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πήρε την πρώτη φετινή του νίκη σε μεγάλο παιχνίδι και “κλείδωσε” την παρουσία του στα playoffs. Πρωταγωνιστής για το τριφύλλι ο Αϊτόρ με γκολ και ασίστ.

Την πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής (27/2) επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-0 στη Λεωφόρο και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο με το οποίο ουσιαστικά “κλείδωσε” την είσοδο του στα playoffs και την πρώτη εξάδα.

Το τριφύλλι έφτασε στους 39 βαθμούς και οι ομάδες που τον ακολουθούν έχουν δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους και ακόμα και να χάσει στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητος ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα τον προσπεράσουν.

Το παιχνίδι στο “Απόστολος Νικολαίδης” ήταν απολαυστικό καθώς είχε τρία γκολ, τρία δοκάρια, δύο για την ΑΕΚ και ένα για τον Παναθηναϊκό και σωρεία χαμένων ευκαιριών για τις δύο ομάδες και το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Φυσικά μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Παναθηναϊκός καθώς μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας και ενόψει των playoffs που θα ακολουθήσουν έδειξε πως μπορεί να κερδίσει και σε ντέρμπι. Από την άλλη μεγάλη χαμένη η ΑΕΚ που γνώρισε μια ακόμη ήττα και δη σε ένα ντέρμπι και μάλιστα με αρκετά βαρύ σκορ.

Οι πράσινοι είχαν εξαιρετική απόδοση στο πρώτο μέρος και με κορυφαίο τον Αϊτόρ ο οποίος είχε γκολ και ασίστ βρήκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης, χτύπησαν κάθε αδυναμία στην άμυνα της ΑΕΚ και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες τους αλλά όχι την αποτελεσματικότητα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.