Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Ο «νόμος» του Ανφιλντ

Ο «νόμος» του Ανφιλντ

Με παιχνίδια από τις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας θα ασχοληθούμε στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με εξαίρεση το Λίβερπουλ – Ιντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Τσιάμπιονσιπ της Αγγλίας, η πρωτοπόρος Φούλαμ δοκιμάζεται στην Ουαλία με τη Σουόνσι. Οι Λονδρέζοι έχουν υποστεί μόλις 1 ήττα σε 11 αγωνιστικές, όμως οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και μπορούν να την «απειλήσουν». Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Στη Νάσιοναλ Λιγκ (Κόνφερενς), η Ολντρινχαμ υποδέχεται τη Γουέιμαουθ. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία «χτίζει» διαφορά ασφαλείας η γηπεδούχος. Ποντάρουμε στο Over, το οποίο επαληθεύτηκε στα 4 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. 

Νοκ – άουτ ημιτελικός του Λιγκ Τρόφι, ανάμεσα σε Χάρτλπουλ (Β’) και Ρόδεραμ (Α’). Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, ωστόσο θεωρούμε πως αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία. 

Στην Α’ Αγγλίας, η Μπόλτον υποδέχεται τη Μόρκαμ. Η γηπεδούχος πορεύεται με μόλις 2 ήττες σε 12 αγωνιστικές (9-1-2) και πλησιάζει τη ζώνη των πλέι οφ. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη συμπλήρωσε 8 σερί ματς χωρίς νίκη, με συνέπεια να πέσει στη ζώνη του υποβιβασμού. Συνδυάζουμε τον «άσο» και το Over 1,5. 

Τέλος, στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ περιμένει την Ιντερ στο «Ανφιλντ», έχοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι «αναγκασμένη» να πάρει ρίσκα, ώστε να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για ανατροπή. Παίζουμε το «1Χ και Over». 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΔΥΑΔΑ

814 21.45 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΦΟΥΛΑΜ G/G 1,75

825 21.45 ΟΛΝΤΡΙΝΧΑΜ – ΓΟΥΕΪΜΑΟΥΘ OVER 1,75

ΜΟΝΑ

905 21.45 ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΡΟΔΕΡΑΜ Χ 4,00

858 22.00 ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΟΡΚΑΜ 1 & OVER 1,5 1,82

972 22.00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΙΝΤΕΡ 1Χ & OVER 1,98

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.